• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (obuoliams)
  • 150 gramų cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus (obuoliams)
  • 5 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų išsukame su lydytu sviestu. Mušame po kiaušinį. Į šią masę po truputį beriame miltus ir maišome. Obuolius išdarinėjame, supjaustome, pabarsotme cukrumi ir cinamonu. Į kepimo formą formuojame ploną lakštelį tešlos, ant jo dedame obuolius, o ant viršaus- likusią tešlą. Įkaitiname orkaitę iki 180 C temperatūros ir kepame apie 45 min. Patiekiame su ledais ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (obuoliams)
  • 150 gramų cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus (obuoliams)
  • 5 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų išsukame su lydytu sviestu. Mušame po kiaušinį. Į šią masę po truputį beriame miltus ir maišome. Obuolius išdarinėjame, supjaustome, pabarsotme cukrumi ir cinamonu. Į kepimo formą formuojame ploną lakštelį tešlos, ant jo dedame obuolius, o ant viršaus- likusią tešlą. Įkaitiname orkaitę iki 180 C temperatūros ir kepame apie 45 min. Patiekiame su ledais ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų