Cukrų išsukame su lydytu sviestu. Mušame po kiaušinį. Į šią masę po truputį beriame miltus ir maišome. Obuolius išdarinėjame, supjaustome, pabarsotme cukrumi ir cinamonu. Į kepimo formą formuojame ploną lakštelį tešlos, ant jo dedame obuolius, o ant viršaus- likusią tešlą. Įkaitiname orkaitę iki 180 C temperatūros ir kepame apie 45 min. Patiekiame su ledais ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono (obuoliams)
150 gramų cukraus pudros
šiek tiek cukraus (obuoliams)
5 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų išsukame su lydytu sviestu. Mušame po kiaušinį. Į šią masę po truputį beriame miltus ir maišome. Obuolius išdarinėjame, supjaustome, pabarsotme cukrumi ir cinamonu. Į kepimo formą formuojame ploną lakštelį tešlos, ant jo dedame obuolius, o ant viršaus- likusią tešlą. Įkaitiname orkaitę iki 180 C temperatūros ir kepame apie 45 min. Patiekiame su ledais ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus!