INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 litras vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek šprotų (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus prieskonius pavirti 15 min., pabaigai įpilti pusė stiklinės acto, užvirinti, atvėsinti ir užpilti išplautus šprotus. Valgome po 2 parų.
Skanaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 litras vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek šprotų (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus prieskonius pavirti 15 min., pabaigai įpilti pusė stiklinės acto, užvirinti, atvėsinti ir užpilti išplautus šprotus. Valgome po 2 parų.
Skanaus.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI