• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų kiaulienos (arba ėriena, šonkauliai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai rozmarino
  • 1 valgomasis šaukštas čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų kiaulienos (arba ėriena, šonkauliai)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai rozmarino
  • 1 valgomasis šaukštas čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplaukite, nudžiovinkite, apibarstykite druska, pipirais ir SANTA MARIA prieskoniais, užpilkite citrinos sultimis, padruskinkite. Rankomis įtrinkite prieskonius į mėsą ir palikite 1 val. marinuotis.
    Išsimarinavusią mėsą kepkite orkaitėje ant grotelių griliaus režimu (apačioje padėkite skardą į kurią kepant nubėgtų visas riebalų perteklius) arba kepkite ant tikro griliaus su žarijomis.
    Šonkauliukus patiekite karštus su jums patinkančiu garnyru.

    Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų