• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1 litras vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui dar reikės saujos beržo lapų.

    Surinktus kazlėkus išvalome, išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Verdame 40 min. Nukošti grybai sudedami į stiklainius ir užpilami marinatu. Sterelizuojame 1 litro stiklaini 20 min.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1 litras vandens
  • 2 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui dar reikės saujos beržo lapų.

    Surinktus kazlėkus išvalome, išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Verdame 40 min. Nukošti grybai sudedami į stiklainius ir užpilami marinatu. Sterelizuojame 1 litro stiklaini 20 min.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų