• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas gvazdikėlių
  • 1 vienetas laurų lapų (Lapai)
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų
  • šiek tiek grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įpilama 0,4 litro vandens (kilogramui grybų), 1/3 stiklinės acto, šaukštas druskos. Užvirus vandeniui sudedami grybai ir verdama 15-20 minučių ant silpnos ugnies, kartkartėmis pamaišoma, nugraibomos putos. Kai marinatas nebeputoja, paskaidrėja, o grybai nusėda ant dugno, puodas nukeliamas nuo ugnies. Likus 3-5 minutėms iki virimo pabaigos į puodą įdedamas šaukštelis cukraus, 5 kvapiuosius pipirus, gvazdikėlį, lauro lapelį ir ant peilio galiuko citrinos rūgšties. Baigus virti grybai išgriebiami, atšaldomi ir užpilami marinatu, kuriame jie virė. Sudedami į stiklainius ir užkonservuojami.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų