• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 12 vienetų juodųjų pipirų
  • 1 litras obuolių sulčių
  • šiek tiek burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.

    Marinatas:
    į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 12 vienetų juodųjų pipirų
  • 1 litras obuolių sulčių
  • šiek tiek burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.

    Marinatas:
    į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų