Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.
Marinatas: į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
12 vienetų juodųjų pipirų
1 litras obuolių sulčių
šiek tiek burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius nuplaukite, supjaustykite kubeliais ar griežinėliais, sudėkite į iškaitintus stiklainius ir užpilkite iki užvirmo pakaitintu marinatu.
Marinatas: į emaliuotą puodą įpilama obuolių sultis, įberiama cukraus, pipirų. Verdama 15 minučių. Po to marinatas nukeliamas nuo ugnies ir pilstoma į stiklainius su burokėliais. Tiek marinato užtenka trijų litrų burokėlių stiklainiui užpilti.