• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras vandens
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 100 mililitrų acto
  • šiek tiek prieskonių (kokius mėgstate)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek vyšnių ((lapai))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 litras vandens
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 100 mililitrų acto
  • šiek tiek prieskonių (kokius mėgstate)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek vyšnių ((lapai))

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aš darau šitaip: agurkus švariai nuplaunu, nupjaustau galiukus ir užpilu juos verdančiu vandeniu bei laikai, kol agurkai pakeičia spalvą ir vanduo beveik atvėsta.Tada agurkus sudedu į švarius stiklainius,užpilu verdančiu marinatu, užsuku dangtelius ir apverčiu stiklainius be juos šiltai apkloju (taip laikau, kol stiklainiai atšąla) .Aš į stiklainius vyšnių ir krapų nebededu, juos sudedu į verdantį marinatą,o kai truputį paverda, juos išimu.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų