Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius. Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti. Atvėsus laikykite šaltai. Skanaus.
Autorius: Audronė
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų
3 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek česnakų
4 vienetai gvazdikėlių
šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
šiek tiek krapų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
0.5 stiklinės acto
1 litras vandens
1 valgomasis šaukštas druskos (su kaupu)
4 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius. Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu. Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min. Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti. Atvėsus laikykite šaltai. Skanaus.