• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 3/5 kilogramo agurkų
  • 20 gramų krapų
  • 20 gramų krienų
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatas: 1 l vandens reikia 0,2 l acto,
    20 g druskos,
    30-70 g cukraus,
    1 lauro,
    po 3 žirnelius juodųjų pipirų ir kvapiųjų pipirų,
    1 garstyčių sėklytės.

    Morkas, krieną ir svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
    Nuplautus agurkus sudėti į stiklainius, suberti pjaustytas daržoves.
    Paruošti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
    Sterilizuoti verdančiame vandenyje: litrinius stiklainius apie 30-40 min, dviejų ar trijų litrų - 50-60 min.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 3/5 kilogramo agurkų
  • 20 gramų krapų
  • 20 gramų krienų
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatas: 1 l vandens reikia 0,2 l acto,
    20 g druskos,
    30-70 g cukraus,
    1 lauro,
    po 3 žirnelius juodųjų pipirų ir kvapiųjų pipirų,
    1 garstyčių sėklytės.

    Morkas, krieną ir svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti.
    Nuplautus agurkus sudėti į stiklainius, suberti pjaustytas daržoves.
    Paruošti marinatą ir karštą užpilti ant agurkų.
    Sterilizuoti verdančiame vandenyje: litrinius stiklainius apie 30-40 min, dviejų ar trijų litrų - 50-60 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų