Nulupame kivi, sutriname ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Suvyniojame kepsnį į foliją ir paliekame pasimarinuoti 5 valandoms. Mėsai išsimarinavus, išvyniojame ir pabarstome ją druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Tuomet dedame kepsnį į kepimo indą, įpilame šiek tiek aliejaus bei vandens, uždengiame folija ir kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, po to nuimame foliją ir dar šiek tiek pakepame, kol mėsa apskrunda. Kepsnį supjaustome ir patiekiame dar karštą su mėgstamu garnyru. Šis marinatas puikiai tinka ir šašlykams. Skanaus!
Autorius: Audronė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek vandens
400 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
4 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame kivi, sutriname ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Suvyniojame kepsnį į foliją ir paliekame pasimarinuoti 5 valandoms. Mėsai išsimarinavus, išvyniojame ir pabarstome ją druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Tuomet dedame kepsnį į kepimo indą, įpilame šiek tiek aliejaus bei vandens, uždengiame folija ir kepame apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, po to nuimame foliją ir dar šiek tiek pakepame, kol mėsa apskrunda. Kepsnį supjaustome ir patiekiame dar karštą su mėgstamu garnyru. Šis marinatas puikiai tinka ir šašlykams. Skanaus!