• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (marinatui)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (marinatui)
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
  • 400 gramų žuvies (filė)
  • 4 valgomieji šaukštai obuolių acto (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves supjaustyti plonais šiaudeliais ir paspausti rankomis, kad susidarytų sultys. Sumaišyti visus marinato produktus ir užpilti ant daržovių. Žuvį apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Dar karštą žuvį sudėti į marinuotas daržoves ir atsargiai išmaišyti. Padėti į šaldytuvą pastovėti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (marinatui)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (marinatui)
  • 6 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
  • 400 gramų žuvies (filė)
  • 4 valgomieji šaukštai obuolių acto (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Daržoves supjaustyti plonais šiaudeliais ir paspausti rankomis, kad susidarytų sultys. Sumaišyti visus marinato produktus ir užpilti ant daržovių. Žuvį apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Dar karštą žuvį sudėti į marinuotas daržoves ir atsargiai išmaišyti. Padėti į šaldytuvą pastovėti. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų