šiek tiek prieskonių (įvairūs vištienos tik be E621)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną sudėkite į indą, ant jos išspauskite visos citrinos sultis. Pasūdykite, pabarstykite pipirais ir prieskoniais. Jei mėgstate česnako skonį, įdėkite trinto česnako. Viską sumaišykite ir palaikykite bent 2 val. Tada kaip tik norite galite paruošti: kepkite keptuvėje, lauže kaip šašlyką, orkaitėje, troškinkite ar virkite.
šiek tiek prieskonių (įvairūs vištienos tik be E621)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną sudėkite į indą, ant jos išspauskite visos citrinos sultis. Pasūdykite, pabarstykite pipirais ir prieskoniais. Jei mėgstate česnako skonį, įdėkite trinto česnako. Viską sumaišykite ir palaikykite bent 2 val. Tada kaip tik norite galite paruošti: kepkite keptuvėje, lauže kaip šašlyką, orkaitėje, troškinkite ar virkite.