• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas silkių (su galva)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas silkių (su galva)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkei nupjauname galvą, atskiriame nuo kaulo ir odos. Gautą silkės filė supjaustome gabaliukais ir sudedame į dubenį. Supjaustytus gabaliukus apibarstome citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis ir išspaudžiame citrinos sultis. Užpilame skiestą vandenį su actu (0,5 stiklinės vandens ir 2 valg.š. maistinio acto). Paliekame kelioms valandoms.
    Marinuotus silkės gabaliukus sudedame į paruoštą indą, dedame supjaustytus svogūnų žiedus ir pilame alyvuogių aliejaus.
    Skanaus.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų