• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 kilogramai paprikų
  • šiek tiek pipirai (kvapnūs ir juodi)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 200 gramų acto ( 9 %)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 kilogramai paprikų
  • šiek tiek pipirai (kvapnūs ir juodi)
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • Marinatui:
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 200 gramų acto ( 9 %)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį suberkite visus marinatui skirtus produktus, pavirkite 2 - 3 min., atvėsinkite. Paprikas gražiai prapjaukite ir išimkite sėklidę, gerai nuplaukite. Tada sudėkite į stiklainius ir užpilkite marinatu. Pasterizuokite stiklainius: 0,5 l - 20 min., 1 l- 30 min.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų