• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • 1 stiklinė krakmolo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską sudedame i vieną indą (išskyrus kakavą) ir laba gerai išplakame.
    Šią visą masę padalina i dvi lygias dalis.
    Į vieną dalį įdedame kakavos (truputį, kad įgautų šokoladinį atspalvį) ir taip pat gerai išmaišome.
    Į formą pirma supilame šviesią masę, o vėliau iškart pilame antrąją šokoladinę dalį.
    Kepame orkaitėje maždaug 40-50 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Tai mano pats pirmasis keksas, kurį buvau padariusi.
    Labai lengva ir tikrai laaabai skanu.
    Skanaus visiems!

Autorius: Gerda

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek kakavos
  • 1 stiklinė krakmolo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską sudedame i vieną indą (išskyrus kakavą) ir laba gerai išplakame.
    Šią visą masę padalina i dvi lygias dalis.
    Į vieną dalį įdedame kakavos (truputį, kad įgautų šokoladinį atspalvį) ir taip pat gerai išmaišome.
    Į formą pirma supilame šviesią masę, o vėliau iškart pilame antrąją šokoladinę dalį.
    Kepame orkaitėje maždaug 40-50 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Tai mano pats pirmasis keksas, kurį buvau padariusi.
    Labai lengva ir tikrai laaabai skanu.
    Skanaus visiems!

Autorius: Gerda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų