Viską sudedame i vieną indą (išskyrus kakavą) ir laba gerai išplakame. Šią visą masę padalina i dvi lygias dalis. Į vieną dalį įdedame kakavos (truputį, kad įgautų šokoladinį atspalvį) ir taip pat gerai išmaišome. Į formą pirma supilame šviesią masę, o vėliau iškart pilame antrąją šokoladinę dalį. Kepame orkaitėje maždaug 40-50 min. 170 laipsnių temperatūroje. Tai mano pats pirmasis keksas, kurį buvau padariusi. Labai lengva ir tikrai laaabai skanu. Skanaus visiems!
Autorius: Gerda
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
šiek tiek kakavos
1 stiklinė krakmolo
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai pieno
1 stiklinė aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sudedame i vieną indą (išskyrus kakavą) ir laba gerai išplakame. Šią visą masę padalina i dvi lygias dalis. Į vieną dalį įdedame kakavos (truputį, kad įgautų šokoladinį atspalvį) ir taip pat gerai išmaišome. Į formą pirma supilame šviesią masę, o vėliau iškart pilame antrąją šokoladinę dalį. Kepame orkaitėje maždaug 40-50 min. 170 laipsnių temperatūroje. Tai mano pats pirmasis keksas, kurį buvau padariusi. Labai lengva ir tikrai laaabai skanu. Skanaus visiems!