INGREDIENTAI:
- 1 sauja datulių (džiovintos)
- 1 vienetas persikų (konservuoti)
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 700 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
- 200 gramų sūris (mėlynas, pelėsinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti kepsniais, išmušti, ištrinti prieskoniais .
Kiekvieną mėsos gabaliuką įdaryti mėlynojo pelėsinio sūrio ir datulės gabalėliu, keliais supjaustyto persiko gabaliukais.
Perlenkti pusiau, apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus.
Skanaus
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
- 1 sauja datulių (džiovintos)
- 1 vienetas persikų (konservuoti)
- šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
- 700 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
- 200 gramų sūris (mėlynas, pelėsinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti kepsniais, išmušti, ištrinti prieskoniais .
Kiekvieną mėsos gabaliuką įdaryti mėlynojo pelėsinio sūrio ir datulės gabalėliu, keliais supjaustyto persiko gabaliukais.
Perlenkti pusiau, apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus.
Skanaus
Autorius: Neringa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI