• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (padažui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti, padažui)
  • 500 gramų kiaulės faršo (jautienos ar paukštienos)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų (padažui)
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 400 mililitrų pieno (padažui)
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (padažui)
  • 300 gramų pievagrybių (padažui)
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (padažui)
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kukulių gaminimas: faršą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsiais ir prieskoniais.
    Keptuvėje pasidarome padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti, priklauso nuo to, kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio, dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio - anksčiau). Įdėti kelis šaukštelius miltų, druskos, maltų pipiriukų. Viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti šaukštelį sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
    Skanaus:)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų