Faršą išmaišome su pakepintais svogūnais, įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, ant jo dedamas įdaras.
Įdarui susmulkiname morką, pievagrybius ir svogūną, pakepiname,. Marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su pakepinta mase, įberiama prieskonių, druskos. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu galima patiekti grikių košės, šviežių ar raugintų agurkų. Skanaus.
Faršą išmaišome su pakepintais svogūnais, įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Iš masės formuojame paplotį, ant jo dedamas įdaras.
Įdarui susmulkiname morką, pievagrybius ir svogūną, pakepiname,. Marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su pakepinta mase, įberiama prieskonių, druskos. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu galima patiekti grikių košės, šviežių ar raugintų agurkų. Skanaus.