• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 50 gramų batono
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui reikės: 5 džiovinti grybai, 3 šaukštai sviesto, 3 šaukštai miltų, 300 g grietinės, 3 šaukštai riebalų, truputį druskos, pipirų.

    Kiauliena sumalama. Į ją įmušami kiaušiniai, sudedamas sviestas, sukapoti svogūnai, suberiama druska, pipirai, išmirkytas piene ir nuspaustas batonas. Išminkoma. Daromi ovalūs gumulėliai, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Vėliau dedami į puodą ir troškinami grybų padaže.

    Padažui džiovinti grybai išmirkomi, išverdami, supjaustomi ir patroškinami su prieskoniais. Pridedama svieste pakepintų miltų ir supilama grietinė.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų