• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų makaronų
  • 500 mililitrų pievagrybių (konservuoti)
  • 100 gramų agurkų (rauginti)
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynas)
  • 100 gramų vištiena (kumpis)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų makaronų
  • 500 mililitrų pievagrybių (konservuoti)
  • 100 gramų agurkų (rauginti)
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynas)
  • 100 gramų vištiena (kumpis)
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius, vištienos kumpelį ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų