INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 200 gramų jaučio kumpio
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų makaronų
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, Nukošti, išmaišyti su šaukštu sviesto, atvėsinti.
Morkas ir saliero šaknį supjaustyti kubeliais, kopūstą sulaužyti nedidelėmis šakelėmis, viską išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti, atvėsinti.
Makaronus sumaišyti su daržovėmis ir šiaudeliais supjaustytu kumpiu, užpilti majonezu, sumaišytu su garstyčiomis, actu ir likusiu sviestu.
REKLAMA