Šis paprastas receptas puikiai tiks vakarienei ar pietums. Jeigu norisi galima dar įdėti dar paprikų. Nors pagaminti šį patiekalą kiek užtruks dėl marinavimo laiko, tačiau daug laiko nesugaišite. O jei labai skubate galima marinuoti ir pusvalandį. O skonis bus gan švelnus dėl kokosų pieno. Na, o mangai suteiks truputėlį saldumo. Patiekiant galima papuošti mėtų lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 400 gramų vištienos krūtinėlė
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
- 1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros
- 1 valgomasis šaukštas žuvų padažo
- 1 skiltelė česnakų
- 400 mililitrų kokosų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
- 1 vienetas mangų
- 400 gramų spagečių
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti kalendromis, maltais juodaisiais pipirais, imbieru. Supilti padažą ir palaikyti 1 val. šaldytuve.
- Aliejuje pakepinti vištieną, kol paruduos. Suberti smulkintą česnaką. Kepti apie 3 min. Tuomet supilti kokosų pieną ir troškinti apie 15 min. Baigiant troškinti suberti pjaustytą mangą.
- Makaronus išvirti sūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės. Nukošti ir sumaišyti su vištiena bei mangais.
REKLAMA