• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis paprastas receptas puikiai tiks vakarienei ar pietums. Jeigu norisi galima dar įdėti dar paprikų. Nors pagaminti šį patiekalą kiek užtruks dėl marinavimo laiko, tačiau daug laiko nesugaišite. O jei labai skubate galima marinuoti ir pusvalandį. O skonis bus gan švelnus dėl kokosų pieno. Na, o mangai suteiks truputėlį saldumo. Patiekiant galima papuošti mėtų lapeliais.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištienos krūtinėlė
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros
  • 1 valgomasis šaukštas žuvų padažo
  • 1 skiltelė česnakų
  • 400 mililitrų kokosų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
  • 1 vienetas mangų
  • 400 gramų spagečių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti kalendromis, maltais juodaisiais pipirais, imbieru. Supilti padažą ir palaikyti 1 val. šaldytuve.
  2. Aliejuje pakepinti vištieną, kol paruduos. Suberti smulkintą česnaką. Kepti apie 3 min. Tuomet supilti kokosų pieną ir troškinti apie 15 min. Baigiant troškinti suberti pjaustytą mangą.
  3. Makaronus išvirti sūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės. Nukošti ir sumaišyti su vištiena bei mangais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų