Pagal nurodymus ant pakelio išvirkite makaronų kaspinėlius. Juos perpilkit šaltu vandeniu ir įdėkite šaukštą sviesto, jam tirpstant, pamaišykite. Palikite stovėti uždengtus. Svieste pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūno galvą, o šiems apskrudus, sudėkite nuplautus bei griežinėliais susmulkintus pievagrybius ir kepinkite toliau. Paskaninkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir supilkite grietinėlę. Troškinkite apie 10 minučių. Tuomet ant grybų sudėkite virtus makaronus, apibarstykite smulkintais krapais ir dar kelias minutes pakepinkite. Prieš tiekdami, apibarstykite tarkuotu parmezanu. Papuoškite petražolės šakele bei marinuotais pievagrybiais, susmeigtais mediniu iešmeliu. Skanaus ;)
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas krapų (ryšulėlis)
1 vienetas svogūnų
500 gramų makaronų (kaspinėliai)
400 gramų pievagrybių
150 gramų grietinėlės
šiek tiek parmezano sūrio (tarkuotas)
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pagal nurodymus ant pakelio išvirkite makaronų kaspinėlius. Juos perpilkit šaltu vandeniu ir įdėkite šaukštą sviesto, jam tirpstant, pamaišykite. Palikite stovėti uždengtus. Svieste pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūno galvą, o šiems apskrudus, sudėkite nuplautus bei griežinėliais susmulkintus pievagrybius ir kepinkite toliau. Paskaninkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir supilkite grietinėlę. Troškinkite apie 10 minučių. Tuomet ant grybų sudėkite virtus makaronus, apibarstykite smulkintais krapais ir dar kelias minutes pakepinkite. Prieš tiekdami, apibarstykite tarkuotu parmezanu. Papuoškite petražolės šakele bei marinuotais pievagrybiais, susmeigtais mediniu iešmeliu. Skanaus ;)