• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai dešrelių
  • 100 gramų makaronų
  • 200 gramų grietinėlės (arba Philadelfijos sūris)
  • 50 gramų pieno
  • 3 vienetai ridikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smilkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus pradėti virti. Įkaitinti keptuvę įpylus šiek tiek aliejau. Įdėti supjaustytas dešrele ir pakepinti tik 1 min. Tada įpilti maždaug mažiau nei pusę stiklinės vandens, sumažinti ugnį pamaišyti ir tada įdėti ridikėlius. Pakepti 1 min. Įdėti svogūnų laiškus ir petražoles. Pamaišyti ir galima dėti Philadelfija sūrį, gerai viską išmaišyti ir kepti dar kokias 3 min. Ant jau išvirtų makaronų uždėti keptą mišinį ir apibarstyti sūrių, jei norite.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 3 vienetai dešrelių
  • 100 gramų makaronų
  • 200 gramų grietinėlės (arba Philadelfijos sūris)
  • 50 gramų pieno
  • 3 vienetai ridikėlių
  • 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smilkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus pradėti virti. Įkaitinti keptuvę įpylus šiek tiek aliejau. Įdėti supjaustytas dešrele ir pakepinti tik 1 min. Tada įpilti maždaug mažiau nei pusę stiklinės vandens, sumažinti ugnį pamaišyti ir tada įdėti ridikėlius. Pakepti 1 min. Įdėti svogūnų laiškus ir petražoles. Pamaišyti ir galima dėti Philadelfija sūrį, gerai viską išmaišyti ir kepti dar kokias 3 min. Ant jau išvirtų makaronų uždėti keptą mišinį ir apibarstyti sūrių, jei norite.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų