Makaronus pradėti virti. Įkaitinti keptuvę įpylus šiek tiek aliejau. Įdėti supjaustytas dešrele ir pakepinti tik 1 min. Tada įpilti maždaug mažiau nei pusę stiklinės vandens, sumažinti ugnį pamaišyti ir tada įdėti ridikėlius. Pakepti 1 min. Įdėti svogūnų laiškus ir petražoles. Pamaišyti ir galima dėti Philadelfija sūrį, gerai viską išmaišyti ir kepti dar kokias 3 min. Ant jau išvirtų makaronų uždėti keptą mišinį ir apibarstyti sūrių, jei norite.
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
3 vienetai dešrelių
100 gramų makaronų
200 gramų grietinėlės (arba Philadelfijos sūris)
50 gramų pieno
3 vienetai ridikėlių
2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smilkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus pradėti virti. Įkaitinti keptuvę įpylus šiek tiek aliejau. Įdėti supjaustytas dešrele ir pakepinti tik 1 min. Tada įpilti maždaug mažiau nei pusę stiklinės vandens, sumažinti ugnį pamaišyti ir tada įdėti ridikėlius. Pakepti 1 min. Įdėti svogūnų laiškus ir petražoles. Pamaišyti ir galima dėti Philadelfija sūrį, gerai viską išmaišyti ir kepti dar kokias 3 min. Ant jau išvirtų makaronų uždėti keptą mišinį ir apibarstyti sūrių, jei norite.