• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas lazdyno reišutų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į miltus įmušame kiaušinį, įpilame truputį vandens ir užminkome tešlą kaip makaronams. Ją iškočiojame ir supjaustome stambiais, piršto ilgio ir pločio makaronais. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame padarytus makaronus ir paverdame 5 minutes. Paskui išgriebiame kiaurasamčiu, nuvarviname vandenį, makaronus sudedame į dubenį, užpilame ištirpintu sviestu, uždedame, medaus, o ant viršaus užbarstome smulkiai sukapotų riešutų. Kai kurios šeimininkės vietoj riešutų užbarsto razinų, džiovintų obuolių, smulkiai tarkuoto sūrio.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų