INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas lazdyno reišutų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į miltus įmušame kiaušinį, įpilame truputį vandens ir užminkome tešlą kaip makaronams. Ją iškočiojame ir supjaustome stambiais, piršto ilgio ir pločio makaronais. Į verdantį pasūdytą vandenį sudedame padarytus makaronus ir paverdame 5 minutes. Paskui išgriebiame kiaurasamčiu, nuvarviname vandenį, makaronus sudedame į dubenį, užpilame ištirpintu sviestu, uždedame, medaus, o ant viršaus užbarstome smulkiai sukapotų riešutų. Kai kurios šeimininkės vietoj riešutų užbarsto razinų, džiovintų obuolių, smulkiai tarkuoto sūrio.
REKLAMA