• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 400 gramų makaronų
  • 200 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 400 gramų makaronų
  • 200 gramų sūris (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, perpilame šaltu vandeniu, kad nebūtų sulipę ir dedame į šalį, kol bus ruošiamas faršas.
    Susmulkintą svogūną pakepiname įkaitusiame aliejuje. Į faršą įspaudžiame dvi česnako skilteles, paskaniname druska bei pipirais, išmaišome ir dedame į keptuvę su svogūnais. Kepiname ant vidutinės ugnies, kol apkepa ir sudedame virtus makaronus, išmairome. Viską pakepinam 10 min., dedam pomidorų padažą, išmaišom. pakepinam dar 5 min., apibarstom tarkuotu sūriu, išjungiam ugnį ir uždengiam dangčiu, kad sūris išsilydytų.
    Galima dėti čili pipirų, ar kitų mėgstamų prieskonių.
    Skanaus!

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų