• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 2 saujos dilgėlių
  • 1 sauja kedro riešutų
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų makaronų (stambūs)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų sūris (kietasis)
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (citrinų, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje ir nusunkite.
    Pesto padažui nuplikinkite dilgėles ir šiek tiek pasmulkinę sudėkite į dubenį.
    Į tą patį dubenį su dilgėlėmis sudėkite tarkuotą sūrį, pasmulkintą česnaką, grūstus riešutus, prieskonius, supilkite aliejų bei citrinos sultis ir viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.
    Gautą padažą dėkite ant makaronų, išmaišykite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 2 saujos dilgėlių
  • 1 sauja kedro riešutų
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų makaronų (stambūs)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų sūris (kietasis)
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (citrinų, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje ir nusunkite.
    Pesto padažui nuplikinkite dilgėles ir šiek tiek pasmulkinę sudėkite į dubenį.
    Į tą patį dubenį su dilgėlėmis sudėkite tarkuotą sūrį, pasmulkintą česnaką, grūstus riešutus, prieskonius, supilkite aliejų bei citrinos sultis ir viską gerai sutrinkite iki vientisos masės.
    Gautą padažą dėkite ant makaronų, išmaišykite ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų