• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų makaronų
  • 100 gramų baravykų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 3 skiltelės česnakų
  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų makaronų
  • 100 gramų baravykų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 3 skiltelės česnakų
  • 100 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskiruose puoduose išvirkite makaronus bei grybus. Pastaruosius sudėkite į keptuvę, užpilkite sojos padažu, grietinėle, sudėkite pjaustytus česnakus ir ant vidutinės ugnies kepinkite apie 5 minutes. Kai matysite, kad padažas pradeda sausėti, įpilkite į jį 5-7 valgomuosius šaukštus vandens, kuriame virė makaronai. Galite pilti ir daugiau - pasidarykite padažą norimo tirštumo.
  2. Sudėkite makaronus į lėkštę, užpilkite padažu, ir apibarstykite baziliku bei tarkuotu sūriu.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų