Suberkite makaronus į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Įdėkite 2 kubelius sultinio ir įpilkite kelis lašus aliejaus.Virkite tol, kol suminkštės makaronai, stebėkite, kad nepervirtu. Į keptuvę įdėkite faršą, maišykite, tol, kol išsiskaidys trupiniais, šiek tiek apkepus ( nepaskrudus ) įdekite pjaustytus svogūnus ir česnakus. Pakepus ( apie 15 min. ) suberkite pomidorus, viską pagardiname prieskoniais. Ant silpnos ugnies viską kepkite pamaišydami apie 30-45 minutes. Nusausinus makaronus, ant jų užpilkite visą gautą masę.
Autorius: Mangirdas
INGREDIENTAI:
25 gramai bazilikų
4 česnakų
450 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
3 vienetai svogūnų
450 gramų jautienos faršo
500 gramų makaronų (Penne rigatti)
2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliais)
šiek tiek prieskonių (vegeta)
15 gramų raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suberkite makaronus į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu. Įdėkite 2 kubelius sultinio ir įpilkite kelis lašus aliejaus.Virkite tol, kol suminkštės makaronai, stebėkite, kad nepervirtu. Į keptuvę įdėkite faršą, maišykite, tol, kol išsiskaidys trupiniais, šiek tiek apkepus ( nepaskrudus ) įdekite pjaustytus svogūnus ir česnakus. Pakepus ( apie 15 min. ) suberkite pomidorus, viską pagardiname prieskoniais. Ant silpnos ugnies viską kepkite pamaišydami apie 30-45 minutes. Nusausinus makaronus, ant jų užpilkite visą gautą masę.