• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 45 mililitrai acto (vyno baltasis)
  • 400 gramų majonezo
  • 50 gramų kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaparėlius, marinuotus agurkėlius ir petražoles smulkiai supjaustyti.
    Sumaišyti su majonezu ir actu, pagardinti pipirais ir gerai sumaišyti.
    Atšaldyti šaldytuve 2 val.
    Tinka prie žuvies.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 80 gramų agurkų (marinuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 45 mililitrai acto (vyno baltasis)
  • 400 gramų majonezo
  • 50 gramų kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaparėlius, marinuotus agurkėlius ir petražoles smulkiai supjaustyti.
    Sumaišyti su majonezu ir actu, pagardinti pipirais ir gerai sumaišyti.
    Atšaldyti šaldytuve 2 val.
    Tinka prie žuvies.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų