Agurkus supjaustyti kubeliais (nemažais), svogūnus šiaudeliais. Viską sumaišyti. Laikyti apie para. Kartais pamaišyti, pakratyti .Išsiskiria sultys. Kai užverda-pavirti 3 minutes. Sudėti į stiklainius 0,5ltr., 1ltr. ir gerai uždaryti. Pasterizuoti nereikia. Laikyti šaltai.
Autorius: Arvydas
INGREDIENTAI:
5 kilogramai agurkų (peraugę, nelupti)
10 vienetų svogūnų (dideli)
5 valgomieji šaukštai druskos
1 stiklinė aliejaus
3 arbatiniai šaukšteliai citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus supjaustyti kubeliais (nemažais), svogūnus šiaudeliais. Viską sumaišyti. Laikyti apie para. Kartais pamaišyti, pakratyti .Išsiskiria sultys. Kai užverda-pavirti 3 minutes. Sudėti į stiklainius 0,5ltr., 1ltr. ir gerai uždaryti. Pasterizuoti nereikia. Laikyti šaltai.