REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną susmulkiname juostelėmis, kepame ant aliejaus kol įgaus auksinį atspalvį.
- Paruošiame padažą: Sumaišome šaukštą majonezo su šaukštu garstyčių, susmulkiname skiltelę česnako.
- įdaro paruošimas: Susmulkiname salotos lapą grežinėliais, Marinuotą agurką taip pat susmulkiname pailgomis juostelėmis. Pomidorą supjaustome grežinėliais, vienai porcijai užteks 1 grežinėlio.
- Mėsos paruošimas: Susmulkintą česnako skiltelę ir petražolės saujelę sumaišome su faršu. Įdedame druskos ir pipirų (pagal skonį). suformavus plokščią apsiritimą kepame pasirinktinai - skaniausia ant ugnies arba grill keptuvės kol gražiai apskrus. Galima kepti ir orkaitėje ~180 laipsnių temperatūroje ~ 30 min.
- Bandelės paruošimas: Bandelę galima naudoti tokią kokia patinka. Aš naudoju specialiai mėsainiams skirtą bandelę. Vidines bandeles puses galima apskrudinti ant grill arba paprastos keptuvės.
- Paskrudintą bandelę ištepame paruoštu padažą (abi vidines bandelės puses). Ant apatinės bandelės dedame pomidorą, agurkelį, keptą mėsą, keptą svoguną, smulkintą salotos lapą ir viršutinę bandelės pusę. Skanaus.
REKLAMA