Įdarui reikės: 400 gramų varškės 3 kiaušinių 50 g sviesto medaus ar cukraus pagal skonį žiupsnelio druskos
Iš tešlai skirtų produktų užsiminkome ją, pasidaliname į dvi lygias dalis ir atsivėsiname. Įdarui varškę išsitriname su kiaušiniais, sviestu, medum ar cukrum. Tada tešlos lakštus plonai išsikočiojam, leidžiam truputi apdžiūti.Apdžiūvusius perlenkiam pusiau, krečiam įdaro masę ant kiekvieno lakšto ir sukraunam lakštus vieną ant kito. Skardą patepam aliejum ir reikia kepti ilgiau nei valandą vidutinio kaitrumo orkaitėje. Iškepusį reikia truputį apšlakstyti šiltu vandeniu.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio acto
4 valgomieji šaukštai vandens
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui reikės: 400 gramų varškės 3 kiaušinių 50 g sviesto medaus ar cukraus pagal skonį žiupsnelio druskos
Iš tešlai skirtų produktų užsiminkome ją, pasidaliname į dvi lygias dalis ir atsivėsiname. Įdarui varškę išsitriname su kiaušiniais, sviestu, medum ar cukrum. Tada tešlos lakštus plonai išsikočiojam, leidžiam truputi apdžiūti.Apdžiūvusius perlenkiam pusiau, krečiam įdaro masę ant kiekvieno lakšto ir sukraunam lakštus vieną ant kito. Skardą patepam aliejum ir reikia kepti ilgiau nei valandą vidutinio kaitrumo orkaitėje. Iškepusį reikia truputį apšlakstyti šiltu vandeniu.