• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 česnakų
  • 3 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 kilogramo jautienos liežuvio
  • 25 gramai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.

    Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.

    Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.

    Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).

    Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.

    Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.

Autorius: Jonas

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 česnakų
  • 3 vienetai juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 kilogramo jautienos liežuvio
  • 25 gramai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.

    Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras.

    Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.

    Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).

    Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.

    Prie liežuvio atskirai galima patiekti majonezo arba krienų.

Autorius: Jonas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų