PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaunasi 10 čeburėkų.
Vandenį užvirinti kartu su aliejumi, druska, kai užvirs supilti plikiniui skirtus miltus ir gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų, kai atauš mušti kiaušinį, išmaišyti, supilti degtinę (aš pyliau 3 šaukštus), suberti likusius miltus ir labai gerai išminkyti(apie 15min).
Įdėti į maistinę plėvelę, padėti į šaldytuvą valandai.
Išėmus perminkyti, imti po gabalėlį ir plonai iškočioti, pjauti norimo dydžio skritulius lėkštelės pagalba, dėti įdarą, užsandarinti kraštus, užspaudžiant pirštais ir šakute.
Mėsą sumalti, smulkiai supjaustyti svogūnus, česnakus, sudėti prieskonius ir kefyrą..Kepti labai gerai įkaitintame aliejuje, pavartant, jei kepsite keptuvėje, reikia, kad aliejus vos apsemtų čeburėkus, kai įdėsit su didesniu šaukštu reiktų iškart užpilt aliejaus, jei aliejus neapsemtų jų.Kepti, kol gražiai apskrus.
Skanaus!!!