INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
- 6 stiklinės kefyro (riebesnis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties (ar actas)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 300 gramų burokėlių (jauni, su lapais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti supjaustyti burokėliai išverčiami mažame kiekyje parūgštinto vandens.
Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų).
Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedamas susmulkintas kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais.
Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Skanaus.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai ridikėlių
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virtas)
- 6 stiklinės kefyro (riebesnis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek citrinos rūgšties (ar actas)
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 300 gramų burokėlių (jauni, su lapais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauti supjaustyti burokėliai išverčiami mažame kiekyje parūgštinto vandens.
Ridikėliai supjaustomi griežinėliais, o agurkai juostelėmis (be sėklų).
Kefyras, sumaišius su grietine, išplakamas mediniu šaukštu, sudedamas susmulkintas kiaušinis, žalumynai ir viskas sumaišoma su virtais burokėliais.
Palaikoma šaltai, kad atvėstų.
Skanaus.
Autorius: Regina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI