Kalendorius
Sausio 3 d., penktadienis
Vilnius +1°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
3
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
KVIEČIAME ŽIŪRĖTI
DAKARORAMA 2025
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Dakaras 2025
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Sriubos
>
Maistas
>
Sriubos
Receptas. Lietuviška kopūstienė
2022-01-31 19:24
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-01-31 19:24
INGREDIENTAI:
šiek tiek
juodųjų pipirų
200 gramų
kopūstų
1 vienetas
laurų lapų (lapelis)
1 vienetas
morkų
1 vienetas
petražolių
1 vienetas
svogūnų
1 valgomasis šaukštas
taukų (riebalų)
1 valgomasis šaukštas
kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas
pomidorų padažo
300 gramų
raugintų kopūstų
3 litrai
vandens
šiek tiek
druskos
500 gramų
mesos (rūkyta)
5 vienetai
grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, nuskustą morką, petražoles ir nuplautus grybus užpilti vandeniu, įmesti lauro lapelį, pipirų ir išvirti sultinį.
Raugintus bei šviežius supjaustytus kopūstus ištroškinti atskirame puode, įdėjus šaukštą taukų ir įpylus stiklinę vandens.
Kai kopūstai pakankamai suminkštės, sudėti pakepintą riebaluose sukapotą svogūną, pabarstytą miltais ir išmaišytą su pomidorų tyrele, valandėlę patroškinti, po to supilti perkoštą nuovirą.
Sudėti juostelėmis supjaustytus grybus.
Pagal skonį pasūdyti.
Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus.
Autorius:
Asta
INGREDIENTAI:
šiek tiek
juodųjų pipirų
200 gramų
kopūstų
1 vienetas
laurų lapų (lapelis)
1 vienetas
morkų
1 vienetas
petražolių
1 vienetas
svogūnų
1 valgomasis šaukštas
taukų (riebalų)
1 valgomasis šaukštas
kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas
pomidorų padažo
300 gramų
raugintų kopūstų
3 litrai
vandens
šiek tiek
druskos
500 gramų
mesos (rūkyta)
5 vienetai
grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, nuskustą morką, petražoles ir nuplautus grybus užpilti vandeniu, įmesti lauro lapelį, pipirų ir išvirti sultinį.
Raugintus bei šviežius supjaustytus kopūstus ištroškinti atskirame puode, įdėjus šaukštą taukų ir įpylus stiklinę vandens.
Kai kopūstai pakankamai suminkštės, sudėti pakepintą riebaluose sukapotą svogūną, pabarstytą miltais ir išmaišytą su pomidorų tyrele, valandėlę patroškinti, po to supilti perkoštą nuovirą.
Sudėti juostelėmis supjaustytus grybus.
Pagal skonį pasūdyti.
Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
Skanaus.
Autorius:
Asta
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Ekspertų ložė
01:30:14
„Ekspertų ložė“: Dambrausko galvosūkis ir linksmi metų „plikių“ bei „veikėjų“ apdovanojimai
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų