• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sūris
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek pieno

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai miltai
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sūris
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek pieno

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, druskos, prieskonių, kiaušinio ir pieno sumaišykite tešlą, kad lengvai bėgtų nuo šaukšto į keptuvę. Keptuvėje įkaitinkite aliejų (galite naudoti alyvuogių, saulėgrąžų ar kt.). Iškepkite lietiniys iš visos tešlos. Blyno pusę, į kurią bus vyniojamas įdaras, apkepinkite daugiau.
  2. Fermentinį sūrį supjaustykite pailgais lakšteliais, dėkite į blynelių vidurį ir suvyniokite. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių.
  3. Padažas - sviestą ištirpinkite iki vientisos masės, sumaišykite su grietine ir pagardinkite Santa Marios pipirų mišinuku. Galite įdėti druskos pagal skonį. Padažą valgykite su blynais.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų