REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, druskos, prieskonių, kiaušinio ir pieno sumaišykite tešlą, kad lengvai bėgtų nuo šaukšto į keptuvę. Keptuvėje įkaitinkite aliejų (galite naudoti alyvuogių, saulėgrąžų ar kt.). Iškepkite lietiniys iš visos tešlos. Blyno pusę, į kurią bus vyniojamas įdaras, apkepinkite daugiau.
- Fermentinį sūrį supjaustykite pailgais lakšteliais, dėkite į blynelių vidurį ir suvyniokite. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių.
- Padažas - sviestą ištirpinkite iki vientisos masės, sumaišykite su grietine ir pagardinkite Santa Marios pipirų mišinuku. Galite įdėti druskos pagal skonį. Padažą valgykite su blynais.
REKLAMA