• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 saujos rūgštynių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, pieno, miltų bei druskos užmaišome blynų tešlą.
    Kepame paprastus lietinius blynus.
    Rūgštynes nuplauname, apipjaustome kietus kotelius.
    Taip paruoštas rūgštynes (be jokių priedų) tiesiog po tris, keturis lapelius įvyniojame į lietinį blyną.
    Kiekvieną blyną apkepame keptuvėje su aliejumi.
    Apkepame pakankamai karštai, nes kuo ilgiau paskrudinsime, tuo įdaras bus skanesnis.
    Blynus patiekiame karštus, pabarstytus paprasčiausiu cukrumi (ne cukraus pudra, o paprastu rafinadu, kad valgant blynus, cukrus traškėtų tarp dantų).
    Patikėkite - skanu beprotiškai.
    Atrodo, kad valgai blynelius su kažkokia egzotiška uogiene!
    Skanaus!

Autorius: Daiva Marija

INGREDIENTAI:

  • 3 saujos rūgštynių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, pieno, miltų bei druskos užmaišome blynų tešlą.
    Kepame paprastus lietinius blynus.
    Rūgštynes nuplauname, apipjaustome kietus kotelius.
    Taip paruoštas rūgštynes (be jokių priedų) tiesiog po tris, keturis lapelius įvyniojame į lietinį blyną.
    Kiekvieną blyną apkepame keptuvėje su aliejumi.
    Apkepame pakankamai karštai, nes kuo ilgiau paskrudinsime, tuo įdaras bus skanesnis.
    Blynus patiekiame karštus, pabarstytus paprasčiausiu cukrumi (ne cukraus pudra, o paprastu rafinadu, kad valgant blynus, cukrus traškėtų tarp dantų).
    Patikėkite - skanu beprotiškai.
    Atrodo, kad valgai blynelius su kažkokia egzotiška uogiene!
    Skanaus!

Autorius: Daiva Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų