• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (nedidelė)
  • 250 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
  • 350 gramų pievagrybių
  • 150 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės (tiršta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės: 12 lietinių

    Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, papriką juostelėmis. Pakepinkite juos svieste, įberkite druskos ir pipirų. kumpį supjaustykite juostelėmis. Kiekvieną lietinį patepkite grietine, uždėkite kumpio, pievagrybių, paprikos ir pabarstykite sūriu. Kepimo indą patepkite sviestu, sudėkite susuktus lietinius, viršų aptepkite grietine užberkite sūrio, kumpio ir pievagrybių. Keptike orkaitėje 10 min 220 laipsių temperatūroje. Patiekite nedelsdami. Skanaus !

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų (nedidelė)
  • 250 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
  • 350 gramų pievagrybių
  • 150 gramų pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 100 gramų grietinės (tiršta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės: 12 lietinių

    Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, papriką juostelėmis. Pakepinkite juos svieste, įberkite druskos ir pipirų. kumpį supjaustykite juostelėmis. Kiekvieną lietinį patepkite grietine, uždėkite kumpio, pievagrybių, paprikos ir pabarstykite sūriu. Kepimo indą patepkite sviestu, sudėkite susuktus lietinius, viršų aptepkite grietine užberkite sūrio, kumpio ir pievagrybių. Keptike orkaitėje 10 min 220 laipsių temperatūroje. Patiekite nedelsdami. Skanaus !

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų