Iš kvietinių miltų, kiaušinio ir vandens užmaišome skystoką tešlą ir iškepame didelius blynus. Įdarui skirtus produktus smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje. Apskrudinti nereikia. Baigus kepti, įdedame pomidorų padažo. Išmaišome. Įdarą dedame ant iškepto blyno, sulankstome i kvadratėlį. Apkepame keptuvėje, kol gražiai paskrus. Valgome su grietine. Skanūs ir šalti.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnų (nedidelis)
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
200 gramų dešrelių (pieniškos, įdarui)
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek vandens (pagal poreikį)
250 gramų grybų (šampinjonai, įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kvietinių miltų, kiaušinio ir vandens užmaišome skystoką tešlą ir iškepame didelius blynus. Įdarui skirtus produktus smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje. Apskrudinti nereikia. Baigus kepti, įdedame pomidorų padažo. Išmaišome. Įdarą dedame ant iškepto blyno, sulankstome i kvadratėlį. Apkepame keptuvėje, kol gražiai paskrus. Valgome su grietine. Skanūs ir šalti.