REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus (išskyrus rikotą) sudėkite į dubenį ir suplakite iki vientisos masės elektriniu trintuvu (tuo antgaliu, kuris paprastai yra skirtas trintoms sriuboms gaminti, vaisių tyrėms trinti).
Jei norite saldžių blynelių, įdėkite ir 1,5 v.š. cukraus. - Palikite tešlą trumpam pastovėti.
- Gerai įkaitinkite keptuvę. Temperatūrą sumažinkite iki vidutinės ir liekite po nepilną samtį tešlos. Paskirstykite ją po visą keptuvę ir kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių.
- Jeigu blyneliai labai limpa prie keptuvės, patepkite ją servetėle, suvilgyta aliejumi.
- Ant iškepto blyno dėkite rikotą, formuokite vokelį, pakepinkite ant keptuvės.
- Apkeptą blynelį gardinkite mėgstamais pagardais.
Aš apibarsčiau cukraus pudra ir pagardinau šaldytomis braškėmis.
REKLAMA