• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas paprikų (geltonoji)
  • 1 vienetas paprikų (oranžinė)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 6 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 100 gramų sviesto
  • 3 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite baltymus nuo trynių.
    Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
    Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
    Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
    Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
    Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
    Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
    Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas paprikų (geltonoji)
  • 1 vienetas paprikų (oranžinė)
  • 100 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 6 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 100 gramų sviesto
  • 3 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atskirkite baltymus nuo trynių.
    Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite.
    Sudėkite į sviestą išsijotus miltus, kiaušinių trynius, cukrų, ir viską sumaišykite šluotele.
    Palikite tešlą 15-20 minučių pastovėti.
    Išplakite atskirai baltymus su žiupsneliu druskos ir su pasukomis įmaišykite į tešlą.
    Supjaustykite kubeliais pievagrybius, kiaulienos kumpį bei paprikas.
    Pilkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi tešlą, berkite kumpį, pievagrybius, paprikas, krapus ir kepkite lietinius blynus.
    Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų