Iš pieno, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų užmaišykite tešlą blynams. Tešlą šaukštu pilkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus ir kepkite lietinius blynus. Atskiroje keptuvėje ištirpinkite medų ir sumaišykite jį su apelsinų sultimis. Tuomet sudėkite persikų gabaliukus ir šiek tiek pakepinę juos suvyniokite į blynus. Viską apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
2 valgomieji šaukštai cukraus
3 valgomieji šaukštai medaus
350 gramų persikų (konservuoti)
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 ir 1/3 stiklinės pieno
2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
šiek tiek aliejaus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš pieno, kiaušinių, cukraus, vanilinio cukraus ir miltų užmaišykite tešlą blynams. Tešlą šaukštu pilkite į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus ir kepkite lietinius blynus. Atskiroje keptuvėje ištirpinkite medų ir sumaišykite jį su apelsinų sultimis. Tuomet sudėkite persikų gabaliukus ir šiek tiek pakepinę juos suvyniokite į blynus. Viską apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Skanaus.