REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną ir jautieną išmaišyti. Pridėti prieskonių, krapų, pipirų, suberti smulkiai supjaustytus svogūnus ir įmušti kiaušinį. Išmaištyti.
- Kumpį juostelėmis išdėlioti ant kepimo popieriaus. Turi gautis du maždaug 25x30 cm dydžio stačiakampiukai. Ant abiejų sudėti faršą. Ant jo – horizontaliai paprikų griežinėlius, sūrį ir petražoles
- Tada viską paspaudžiant, kad neliktų tarpelių, suvynioti.
Beje, prie vieno krašto - to, kuris bus prieš tą kraštą, nuo kurio bus pradedama vynioti, reikia palikti kumpio maždaug 2-3 cm – kad vyniotinis gražiai užsidengtų. - Tada abu vyniotinius dėti ant folijos ir į ją susukti, galus užlenkti, kad neištekėtų iš faršo riebaliukai.
- Kepti valandą iki 190 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus.
REKLAMA