Paskrudinti smulkintą svogūną su baziliku. Supilti pupeles, vandenį, kiaušinius, prieskonius ir troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti sūrį, pagal skonį, jei norima česnako ir petražolių. Skanaus.
Autorius: DM
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
1 vienetas pupelių (konservuotos, skardinėse)
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių (suplakti)
50 mililitrų vandens
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paskrudinti smulkintą svogūną su baziliku. Supilti pupeles, vandenį, kiaušinius, prieskonius ir troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti sūrį, pagal skonį, jei norima česnako ir petražolių. Skanaus.