REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ledus palikti kambario temperatūroje suminkštėti. Apvalią formą iškloti plėvele. Lydytą sviestą sumaišyti su sausainių trupiniais. Iškloti paruoštos formos dugną ir paslėgti. Padėkite į šaldiklį. Dėti šokoladinių ledų (sumaišytų su šokolado plytelėmis) sluoksnį, gerai suslėgti, aplieti tirpintu šokoladu, išlyginti sluoksnį ir padėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui. Tada dėti sluoksnį vanilinių ledų ir paslėgti, padėti vėl į šaldiklį. Vėl dėti šokoladinių ledų, paslėgti, aplieti šokoladu ir vėl dėti į kamerą. Išėmus, dėti paskutinį vanilinių ledų sluoksnį ir padėti 2 - 3 vanaldoms į šaldiklį. Išimti tortą, palaikyti jį 10 - 15 minučių kambario temperatūroje. Tada skleisti sluoksnį sutrupintų saldainių, išlyginti paviršių, lieti karamelės (pvz. "Rudu" kremo) ir šokolado, vėl padėti tortą į šaldymo kamerą sustingti.
REKLAMA