šiek tiek tešlos (bemielė, sluoksniuota, 1 pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakepinti supjaustytus svogūnus ir petražoles su alyvuogių aliejumi. Išdėti pusę tešlos į orkaitės padėklą. Visus ingredientus išmaišyti, sudėti ant tešlos ir uždėti dar vieną sluoksnį tešlos. Kepti apie 15-20 min. Skanaus :)
Autorius: Laurynas
INGREDIENTAI:
200 gramų petražolių
6 vienetai svogūnų (mėlyni)
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
100 gramų grietinėlės
200 gramų pieno (Džiugas)
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
šiek tiek tešlos (bemielė, sluoksniuota, 1 pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakepinti supjaustytus svogūnus ir petražoles su alyvuogių aliejumi. Išdėti pusę tešlos į orkaitės padėklą. Visus ingredientus išmaišyti, sudėti ant tešlos ir uždėti dar vieną sluoksnį tešlos. Kepti apie 15-20 min. Skanaus :)