Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.
Autorius: Šarūnas dromdrom.com
INGREDIENTAI:
1 vienetas anyžių (gumbas)
1 vienetas apelsinų
šiek tiek krapų
šiek tiek lašišų (filė)
šiek tiek kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos file perpjovus išilgai stipriai suvynioti į celofaną, kad gautųsi kaip dešra. Užšaldyti. Supjaustyti labai plonai, iškloti ant lėkštes. Anyžių supjaustyti su pjaustytuvu kaip galima ploniau, sumaišyti su apelsino segmentais, krapais, kapareliais.