Į dubenį dedamas faršas, apšlakstomas citrinos sultimis, mušami kiaušiniai, dedamas majonezas, krakmolas, džiūvėsiai, prieskoniai. Viskas gerai išmaišoma ir kepama keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 valgomasis šaukštas krakmolo (bulvių)
šiek tiek krapų
1 vienetas svogūnų (didelis)
3 vienetai kiaušinių
500 gramų lašišų (faršas)
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį dedamas faršas, apšlakstomas citrinos sultimis, mušami kiaušiniai, dedamas majonezas, krakmolas, džiūvėsiai, prieskoniai. Viskas gerai išmaišoma ir kepama keptuvėje su trupučiu aliejaus.